avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere din circulatia germana a autoturismului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere din circulatia germana a autoturismului importat si inmatriculat in Romania

Am un autoturism inmatriculat permanent din ianuarie in Germania si l-am vandut/transcris fiului meu in Romania. Am facut RAR si l-am inmatriculat in circulatia romana cu numere definitive, urmand in 2 saptamani sa primesc talonul.
Ce documente trebuie sa trimit impreuna cu numerele germane , in Germania ptr radiere? deoarece politia romana mi-a retinut briefurile originale.
Cel mai recent răspuns: Florin.R , utilizator 09:32, 5 Aprilie 2017
Daca nu mai ai macar copii dupa Brief, un contract de vanzare cumparare si copii dupa actele de romania.cu toate te prezinti la strasseverkehrsamt.ei ti-o sterg din circulatie si iti mai dau o foaie care o poti trimite la asigurari si impozit( asta in cazul in care nu se face automat)
Am mai raspuns odata , nu stiu daca s-a inregistrat...
contract vanzare - cumparare si dovada inmatriculare ro. Cu ele mergeti la strasseverkersamt si de acolo veti primi o foaie cu care o puteti radia de la asigurari si impozit, in cazul in care nu se face automat. E posibil sa va mai ceara sa semnati / stampilati o foaie in romania , unde s-a facut inmatricularea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta nu o pot scoate de la impozit. Mihai1081 Mihai1081 Buna ziua. Anul acesta in februarie am venit din Germania in concediu in Romania cu un autoturism proprietate personala inregistrat in Germania cu toate taxele ... (vezi toată discuția)
Anulare civ buna ziua. detin un autoturism achizitionat legal din romania. ... Ovidiu.Augustin Ovidiu.Augustin Buna ziua. Detin un autoturism achizitionat legal din Romania. Cu contract de vanzare/cumparare, impunere la primarie etc. dar care nu l-am mai transcris pe ... (vezi toată discuția)