avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare CIV Buna ziua. Detin un autoturism ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare CIV Buna ziua. Detin un autoturism achizitionat legal din Romania. ...

Buna ziua.
Detin un autoturism achizitionat legal din Romania. Cu contract de vanzare/cumparare, impunere la primarie etc. dar care nu l-am mai transcris pe numele meu in Romania. Am plecat cu masina din tara si am inmatriculat-o in Germania. Actele originale ale masinii impreuna cu placutele romanesti au ramas la autoritatile din Germania.
Acum nu pot radia masina in Ro, si, implicit nu o pot scoate de la impozit - desi il platesc la zi, pentru ca RAR Romania nu accepta ca eu sa solicit anularea CIV, nefiind eu titularul din carte a masinii. Desi am contractul de vanzare care atesta achizitia integrala a masinii de catre mine, si decizia de impunere la Primarie.

Care este solutia prin care pot solicita anularea CIV, pentru a continua procesul de radiere?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Radiere din circulatia germana a autoturismului importat si inmatriculat in romania liconbau liconbau Am un autoturism inmatriculat permanent din ianuarie in Germania si l-am vandut/transcris fiului meu in Romania. Am facut RAR si l-am inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto si inmatric ContSters56278 ContSters56278 cetatean roman incheie un contract de vanzare cumparare auto cu un cetatean italian.Daca masina e inca inmatriculata in It. desi se afla in Ro, noul ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)