avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare auto si inmatric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare auto si inmatric

cetatean roman incheie un contract de vanzare cumparare auto cu un cetatean italian.Daca masina e inca inmatriculata in It. desi se afla in Ro, noul proprietar poate sa i faca identificarea la RAR ? sau intai trebuie radiata din Italia ? contractul e incheiat deja masina de 2 zile in tara
Cel mai recent răspuns: ContSters56278 , utilizator 11:07, 23 Aprilie 2010
Ai deja certificatul de proprietar din Italia sau doar un conventie intre parti?
da, poate sai faca identificarea la RAR.. de radierea din Italia nu va mai priveste pe dvs daca masina e in RO
da cumparatorul are doc originale cartea de ident. si actul care atesta proprietatea. In italia am inteles ca trebuie sa trimita placutele pt a o radia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)