avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Activitate Nelly.ioana

Activitate Nelly.ioana

Poate primi loc de parcare o persoană cu dizabilitați pentru o mașină care este pe numele partenerului consensual, cu care nu are acte de casatorie civilă?
Discuție Terenuri
Bună ziua! Vă rog dacă se poate să mă lămuriți și pe mine în privința taxelor pt 2016 , 2017 pentru terenuri.
Am în coproprietate cu cineva un teren CU UN SINGUR NR de intabulare. Teren o cota 200mp arabil si 300mp neproductiv în categoria c sau d ( acelasi teren , configuratia fiind diferită o parte unde este panta si ogaș ,alta mai plama) iar pe extrasul de carte funciara scrie 2 lucruri pe care eu nu le inteleg dar vi le scriu ca poate sunt importante: ,,Suprafața determinata de planul proiecție stereo 70 si ,,Geometria pentru acest imobil nu a fost gasit"
Pentru acest teren ni se cere în baza acelui cod fiscal din 2016 cu ce depăseste 400mp..etc , știți dv legea...pe aceleasi doua parcele impozit si mie si coproprietarului ..Doar mie mi-a venit 370 pe cei doi ani desi eu am mers in acei ani sa platesc alt impozit pt terenul blocului in care licuiesc si nimeni nu mi-a spus ca mai am altceva de plata. El a platit in fiecare an si nu a avut penalizari ca mine.
După cum văd in contul fiscal acest impozit este la parcela de cca 3000mp neproductiv.

Intrebarea mea este : Este corect faptul ca am fost taxati pentru intreg terenul si eu si celalat coproprietar în conditiile in care terenul nu este împărțit intre noi , avand doar mentiunea ca cetateanul detine 2/3 iar eu 1/3 ??
Mulțumesc frumos!
Răspuns la discuția Pensionare anticipata partial
Nu am functia sau competenta necesara pt a raspunde ,dar dupa cat m-am informat si eu ,cred ca aveti dreptul la pensie anticipata dar cu o anumita penalizare ...Vedeti nenorocita de anexa 5 ...De acolo pornesc toate calculele..Vedeti anul ,luna si vechimea standard pt pensionarea la limita de varsta ,din care scadeti 5 ani ..pt pensionarea anticipata sau partial anticipata..Vedeti si legea ,specifica care sunt conditiile..
Răspuns la discuția Pensionare
Multumesc frumos!
Discuție Pensionare
Femeie ,nascuta in aprilie 1962 , vechime 37 ani din care 14 ani grupa a doua inainte de 2001 si 2001-2003 ,conditii deosebite ..Cand pot beneficia de pensie?? De price fel.