avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Drepturi persoane dizabilitati
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Drepturi persoane dizabilitati

Poate primi loc de parcare o persoană cu dizabilitați pentru o mașină care este pe numele partenerului consensual, cu care nu are acte de casatorie civilă?
Cel mai recent răspuns: sch , utilizator 00:05, 25 Iulie 2019
In cazul mentionat persoana cu dizabilitati nu intruneste conditiile legal impuse pentru solicitare si acordare loc parcare
E suficienta depunerea cerific. de handicap grd.2 al sotului pt. ca sotia sa primeasca loc de parcare sau trebuiesc si alte acte medicale?? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pentru chiriaș Jules26 Jules26 Buna seara, Stau in București de puțin timp, in chirie (nu am viza de flotant, inca), iar proprietarul are un loc rezervat pe numele său, înregistrat cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am o intrebare: din toamna s-a inceput marcarea locurilor ... RamonaVM RamonaVM Buna seara! Am o intrebare: Din toamna s-a inceput marcarea locurilor de parcare la blocul in care locuiesc. Am depus cererea si actele, mentionez ca tatal ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o întrebare: dacă persoanele cu handicap sunt ... Rotor Rotor Bună ziua. Am o întrebare: Dacă persoanele cu handicap sunt scutite de impozit pe autoturism și taxa de parcare la bloc. Mulțumesc. Petre (vezi toată discuția)