Buna ziua,
Am o întrebare : Am uitat sa transmit o factura in SPV, am vb cu contabila și mi-a spus că sa anulez factura și să fac alta,dar nu mi-a spus că dacă aceasta nu este ultima factura emisa sa nu o anulez.
Am anulat factura și am emisa alta astăzi, va rog sa îmi spuneți ce se poate întâmpla? Cam care ar fi amenda? Cum se calculează amenzile ce se dau ?
Buna seara,
Am o intrebare la dvs.:Lucrez la un birou de acte auto, acum 5 ani am facut un contract de vanzare cumpărate la 2 persoane.In urma cu cativa ani,numai rețin exact ca ar fi 2,3 ani, am fost chemata la poliție sa dau o declarație,dar numai stiu despre ce este vorba.Acum 1 luna am primit o citatie sa ma prezintă ca martor la procesul pentru acest contract.DIn cate am inteles cică ar fi vorba de inselaciune.Vreau sa va intreb ce as putea fi întrebată la acest proces, eu nu imi mai aduc aminte nimic, nici persoanele nu cred ca le mai recunosc,nici ce am scris in declarație numai stiu.Ce as putea păți?
Buna ziua,
Am si eu o intrebare si in acelasi timp o nelamurire: In anul 2006 luna iunie, am facut o descoperire de card de 3 salarii. Eu nu am platit nici o rata.In anul 2015 am primit somatii de la o firma de recuparari,dar care la fel nu s-a platit nimic.Acum cateva zile am aflat ca voi fi executat silit pt suma de 5000 lei.
Nelamurirea mea este: din 2006 si pana in prezent sunt 11 ani,oare datoria nu s-a prescris? Ce ma sfatuiti sa fac?