avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am uitat sa transmit o factura in SPV
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am uitat sa transmit o factura in SPV

Buna ziua,
Am o întrebare : Am uitat sa transmit o factura in SPV, am vb cu contabila și mi-a spus că sa anulez factura și să fac alta,dar nu mi-a spus că dacă aceasta nu este ultima factura emisa sa nu o anulez.
Am anulat factura și am emisa alta astăzi, va rog sa îmi spuneți ce se poate întâmpla? Cam care ar fi amenda? Cum se calculează amenzile ce se dau ?
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:43, 10 Octombrie 2024
Buna ziua

Amenda pentru transmiterea cu intarziere este:
- 5000 - 10000 lei --> contribuabili mari
- 2500 - 5000 lei --> contribuabili mijlocii
- 1000 - 2500 lei --> restul categoriilor

Probabil ca dvs va incadrati in ultima categorie si amenda va fi de la 1000 la 2500 lei.

Din pacate pentru aceasta amenda nu exista posibilitatea achitarii a jumatate din suma in termen de 15 zile.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati furnizori cu numerar Doina B Doina B Buna ziua! Azi am aflat, cu intarziere (si stupoare) ca daca platesc cu numerar un furnizor, nu am dreptul sa achit de ex o factura de 6000 lei cu numerar ... (vezi toată discuția)
Cuantum amenda in 48h georgemgarjoaba georgemgarjoaba Pe Legea 10 a calitatii am fost amendat conform art.36 b (amenda intre 5000 si 10000 lei). Mi s-a aplicat 6000 lei, spunandu-mi-se ca pot plati in 48 de ore ... (vezi toată discuția)
Tva marja de profit masini second hand? Dl_Sandu Dl_Sandu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : Cum se calculeaza tva la marja de profit dupa achizitionarea si vanzarea unui autorurism second hand ? La pretul de ... (vezi toată discuția)