avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Activitate celentano12021980

Activitate celentano12021980

Buna ziua. Nu doresc ca actualul contract de închiriere să-l mai păstrez, ci vreau sa il reziliez si sa imi gasesc un alt apartament cu chirie si sa inchei contract de inchiriere cu un alt proprietar. nu stiu cum sa fac sa reziliez contractul cat mai repede, dar nu stiu cum sa o fac.
Succesiunea după titulara cabinetului medical individual nu s-a făcut. Proprietarul a decedat acum o saptamana. eu nu vreau sa astept sa se faca succesiunea . eu vreau sa reziliez cat mai repede contractul, ca sa pot face altul cu un alt proprietar. eu nu mai locuiesc acolo. nu vreau sa mai am legatura cu nimeni din familia decedatului .
este vorba despre cabinet medical individual.
Buna ziua, Am si eu o nelamurire, Eu am inchiriat un apartament de la un cabinet medical individual cu care am semnat un contract de inchiriere, Din partea cabinetului medical respectiv a semnat administratora( era o doamna doctor, era firma ei, ea era patroana). Acum cateva zile aceasta decedat. Ea imi emitea factura pe numele firmei pentru a putea deconta la serviciul meu. Acum vreau sa imi gasesc alt apartament cu chirie si vreau sa intocmesc un alt contract de inchiriere cu un nou proprietar. Nelamuririle mele sunt urmatoarele : pot incheia noul conttract de inchiriere cu noul proprietar , avand in vedere faptul ca eu am deja un contract de inchiriere cu cabientul medical individual a carei patraoana/ adminstratora a decedat? Trebuie sa fac vreun demers legat de vechiul contract de inchiriere pentru a al anula sau pentru a fi in legalitate? Multumesc anticipat pentru ajutor.
Răspuns la discuția partaj
Chiar daca am avea si un copil?
Discuție partaj
Buna ziua. Am si e o nelamurire. Am un apartament proprietate personala, pe care l-am cumparat acum 10 ani. Daca as dori sa ma casatoresc, acest apartament poate deveni bun comun, adica viitoarea sotie va avea vreodata dreptul la jumtate din el? Daca da, in ce cazuri?. Multumesc!