avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Buna ziua. Am si e o nelamurire. Am un apartament proprietate personala, pe care l-am cumparat acum 10 ani. Daca as dori sa ma casatoresc, acest apartament poate deveni bun comun, adica viitoarea sotie va avea vreodata dreptul la jumtate din el? Daca da, in ce cazuri?. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:15, 7 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
In nici un caz.
Bunurile dobandite anterior casatoriei sunt si raman bunuri proprii.
Doar daca decideti dvs sa incheiati in mod special cu sotia o conventie matrimoniala si bunul propriu sa il transformati in bun comun.
Chiar daca am avea si un copil?
~ Conținut șters la cerere ~
Chiar si daca aveti copii si indiferent cati ani trec de la căsătorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu... Stefan_ Stefan_ Sunt casatorit de 3 ani. Am 2 copii majori dintr-o casatorie anterioara. Apartamentul si autoturismul sunt bunuri proprii dobandite inaintea acestei casatorii. ... (vezi toată discuția)
Buna! eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. ... Timea.Melinda Timea.Melinda Buna! Eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. El vrea sa facem un contract prenuptial pentru ca are un apartament pe numele lui si in caz ... (vezi toată discuția)
Proprietari imobil Andratsk Andratsk Buna ziua , Ma numesc Dan Andra si înainte de a ma căsători am achiziționat un apartament . In prezent sunt căsătorită și as dori sa stiu ce trebuie ... (vezi toată discuția)