avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate CristianCrz

Activitate CristianCrz

Buna ziua este normal sa nu fiu citat în calitate de inculpat la instanță pe camera preliminara? Mai exact am primit încheierea penală și trimiterea în judecată, comunicată astăzi! Ideea este că nu am fost chemat/citat în nici un fel la camera preliminara, mulțumesc.
Am o relatie cu o minora 17 ani si 5 luni, ieri chiar in ziua de Paste au avut loc niste incidente, parintii ei nu sunt de acord de foarte mult timp cu relatia aceasta, ieri am fost la ea sa o iau la mine, am fost surprinși de parintii ei care au anuntat poliția, parintii ei sunt cunoscuți ca niste oameni cu influență in politie si cred ca mi s-au facut foarte multe nedreptăți, in primul rand am fost agresat de polițist in fata prietenei mele si in fata parintilor ei ba mai mult si parintii ei m-au agresat fizic si verbal, odata ajunsi la politie prietena mea a spus ca vrea sa locuiasca cu mine (asta in fata politistului si al parintilor) politistul a spus ca nu este posibil ai ca este obligata sa mearga acasă cu parintii ei precizez faptul ca minora a fost anchetata de un organ de politie fara un avocat sau unu din părinți langa ea, i s-au spus fel si fel de lucruri si a fost influențată intr-un mod urat, este legal ca un minor sa fie audiat fara un tutore sau avocat? Este legal ca atata timp cat ea a spus ca vrea sa fie cu mine a fost obligata să meargă acasa cu părinții ei? Am înțeles de la polițist ca este posibil sa o iau la mine decat daca o sa sesizam directia copilului​ si ea va fi supusa unui test psihologic sa vada daca are discernământ, mi se pare mie sau am fost luat in bataie de joc si supus unor nedreptăți ale legii.