avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Necitare camera preliminară
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Necitare camera preliminară

Buna ziua este normal sa nu fiu citat în calitate de inculpat la instanță pe camera preliminara? Mai exact am primit încheierea penală și trimiterea în judecată, comunicată astăzi! Ideea este că nu am fost chemat/citat în nici un fel la camera preliminara, mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:43, 31 Octombrie 2018
Aveti dreptul sa depuneti contestatie în 3 zile de la comunicare.
Trebuie verificat la dosar.
Puteti insa depune contestatie daca nu va grabiti cu trimiterea in judecata si va lamuriti ulterior ce a fost pentru ca nici nu aveti timp la dispozitie.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara Paul2017 Paul2017 Buna ziua, Ce inseamna mai exact: - obiectul dosarului: masuri si exceptii dispuse de judecatorul de camera preliminara in calitate de inculpat? - ... (vezi toată discuția)
judecator de camera preliminara - ce inseamna si cu ce se ocupa ? oanaportar oanaportar Intr-un articol publicat astazi pe acest site se scrie: \\"Dispozitiile din Codul de procedura penala care stabilesc ca judecatorul de camera preliminara se ... (vezi toată discuția)
Nup - instanta, consultare dosar vrica vrica Un partener de afaceri a depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului o plangere penala impotriva adminstratorilor societatii mele In Martie am primit ... (vezi toată discuția)