Nu exista limita de varsta. Faci cumul de pensie cu salariu si stai in functie de conducere pana la deces.Dupa deces, esti împăiat și păstrat în funcție pentru posteritate!
Imi cer scuze si rectific: in reg.intern se mentioneaza obligatia ca la fiecare intalnire a consiliului de conducere sa fie prezent reprezentantul sindicatului.In situatia prezentata, reprezentantul nu a fost invitat iar ulterior cand am solicitat directorului institutiei sa mi prezinte procesul verbal si criteriile selectiei beneficiarilor primelor, am remarcat ca de fapt nu a avut loc o intalnire a consiliului director pentru ca mi - a aratat o lista de nume si tichete cadou fara motivare, fara data, fara semnatura persoanelor care sa-si asume premierea.Va multumesc pentru raspunsul prompt si clar.
In Regulamentul de ordine interioara este mentionat faptul ca orice decizie ia Consiliul director, Sindicatul trebuie informat.Acordarea arbitrara s a facut pe ascuns, "noaptea ca hotii!"
Din ce am putut afla in calitate de secretar al sindicatului, nu exista un cadru legal specific pentru prime.Nu este mentionat nici in CCM si nici in ROI.In aceasta situatie cum poate sindicatul actiona pentru ca pe viitor salariatii sa nu mai fie discriminati?
Sindicatul nu a fost consultat si conducerea a decis o lista arbitrara prin care au luat prima numai o mica parte din salariati.Este abuz in functie si se poate reglementa in justitie?