avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La ce varsta se iese la pensie intr-o institutie care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La ce varsta se iese la pensie intr-o institutie care apartine de Academia Romana?

la ce virsta se iese la pensie intr-o institutie bugetara care apartine de academia romana,lanoi cp1 sta pina peste 70 ani. multumesc
Cel mai recent răspuns: Lumiere50 , utilizator 17:11, 7 Februarie 2018
Nu exista limita de varsta. Faci cumul de pensie cu salariu si stai in functie de conducere pana la deces.Dupa deces, esti împăiat și păstrat în funcție pentru posteritate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar bugetar maryan52 maryan52 exista o lege care interzice angajarea unui asistent medical pensionat pe limita de varsta in sistemul bugetar? care este? (vezi toată discuția)
Pensie de urmas ginavirginica ginavirginica Buna ziua,am si eu o mare problema cu pensia de urmas de care ar trebui sa beneficieze sora mea in urma decesului tatalui nostru.Sora mea,care acum are 45 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, limita de 70 ani , pina cind mai poti lucra cu contract ... valena valena Buna ziua, limita de 70 ani , pina cind mai poti lucra cu Contract de munca, fiind pensionar, se refera numai la angajatii de la stat sau si din mediul privat? ... (vezi toată discuția)