avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, limita de 70 ani , pina cind mai poti lucra ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, limita de 70 ani , pina cind mai poti lucra cu Contract ...

Buna ziua, limita de 70 ani , pina cind mai poti lucra cu Contract de munca, fiind pensionar, se refera numai la angajatii de la stat sau si din mediul privat? Eu asa am inteles, in mediul privat poti lucra de comun acord cu angajatorul, fara limita de virsta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: valena , utilizator 10:15, 5 Decembrie 2023
Nu exista limita de varsta pentru a lucra in privat, asa cum in unele domenii exista pentru sectorul bugetar.
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar cu salariu mic mai pot lucra? mago mago Lucrez instalator-fokist la spital de stat ,as dori sa stiu daca mai pot lucra. Am pensie 990 roni ,61ani,am iesit la limita de virsta, si as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Continuarea activitatii dupa pensionare. Ipj Ipj Buna ziua. Lucrez intr-o unitate, unde mai multe persoane dupa ce au ajuns la virsta de pensionare si s-au pensionat (primind decizia de pensionare si inclusiv ... (vezi toată discuția)
Si pensionar si salariat ContSters294253 ContSters294253 Buna dimineata.As dori sa stiu o informatie referitoare la un salariat, msau un pensionar din domeniul bugetar,pentru ca in domeniul privat nu sunt probleme, ... (vezi toată discuția)