avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar cu salariu mic mai pot lucra?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar cu salariu mic mai pot lucra?

Lucrez instalator-fokist la spital de stat ,as dori sa stiu daca mai pot lucra.
Am pensie 990 roni ,61ani,am iesit la limita de virsta, si as vrea sa stiu daca mai pot lucra si pina cind ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:18, 2 Mai 2010
Fata de nivelul pensiei puteti lucra si in sectorul bugetar cu contract de durata determinata, iar insectorul privat puteti lucra oricit
:offtopic: Ma scuzati ca va inoportunez cu asemenea intrebari, dar ce nu ati inteles din raspunsul pe care l-ati primit in ianuarie 2010?

www.avocatnet.ro/content/for...

Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuarea activitatii dupa implinirea varstei de pensionare stelu0-6 stelu0-6 am implinit varsta de pensionare pt limita de varsta in ianuarie 2012.as dori sa stiu daca mai pot lucra si ce perioada.sunt bugetar .lucrez in sanatate.va ... (vezi toată discuția)
Cînd pot ieși la pensie? născută în 27-04-1960 și lucrez ... Gicuța Gicuța Gicuța Gicuța Cînd pot ieși la pensie? născută în 27-04-1960 și lucrez la spital de stat din August 1979 pînă în prezent ,am lucrat in continuare fără ... (vezi toată discuția)
Grupa 1 de munca mihaimares59 mihaimares59 Buna ziua. Sant nascut pe 4 oct 1959 .Lucrez din august 1980 pana in 2001 in grupa 1 de munca 100/100. si in continuare pana in 2009.in grupa deosebita.Din ... (vezi toată discuția)