avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar cu salariu mic mai pot lucra?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar cu salariu mic mai pot lucra?

Lucrez instalator-fokist la spital de stat ,as dori sa stiu daca mai pot lucra.
Am pensie 990 roni ,61ani,am iesit la limita de virsta, si as vrea sa stiu daca mai pot lucra si pina cind ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:18, 2 Mai 2010
Fata de nivelul pensiei puteti lucra si in sectorul bugetar cu contract de durata determinata, iar insectorul privat puteti lucra oricit
:offtopic: Ma scuzati ca va inoportunez cu asemenea intrebari, dar ce nu ati inteles din raspunsul pe care l-ati primit in ianuarie 2010?

www.avocatnet.ro/content/for...

Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, limita de 70 ani , pina cind mai poti lucra cu contract ... valena valena Buna ziua, limita de 70 ani , pina cind mai poti lucra cu Contract de munca, fiind pensionar, se refera numai la angajatii de la stat sau si din mediul privat? ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de munca Martina09 Martina09 Acum 9 luni mi-a fost schimbata fisa de post si functia. Nici pina acum nu am primit decizia si nici nu mi s-a facut act aditional la CIM. Este legal? Am ... (vezi toată discuția)
Continuarea activitatii dupa implinirea varstei de pensionare stelu0-6 stelu0-6 am implinit varsta de pensionare pt limita de varsta in ianuarie 2012.as dori sa stiu daca mai pot lucra si ce perioada.sunt bugetar .lucrez in sanatate.va ... (vezi toată discuția)