avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... continuarea activitatii dupa implinirea varstei de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

continuarea activitatii dupa implinirea varstei de pensionare

am implinit varsta de pensionare pt limita de varsta in ianuarie 2012.as dori sa stiu daca mai pot lucra si ce perioada.sunt bugetar .lucrez in sanatate.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 21:34, 31 Ianuarie 2012
Contractul individual de munca inceteaza de drept la data implinirii conditiilor de pensie limita de varsta.
Puteti incheia dupa aceasta data alt CIM, fie in conditiile sistemului bugetar fie in privat.
Atentie la cumulul pensiei cu salariul in sistemul bugetar - cititi aici www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim inceteaza cu data indeplinirii conditiilor pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta? noneyro noneyro La 01 iulie 2012 imi voi depune cererea de pensionare pentru limita de varsta cu stagiul complet de cotizare. Mi s-a spus ca CM va fi desfacut de la aceasta ... (vezi toată discuția)
Decizie medicala magnectical magnectical Buna ziua.As avea o nelamurire.Am un salariat care are conc. medical toata luna decembrie iar dupa, incepand cu 01.01.2012 se va pensiona .Mi-a adus decizie ... (vezi toată discuția)
Despre c.i.m blue191 blue191 Salariatul a primit decizia de pensie la limita de varsta.Poate sa lucreze cu acelasi contract?Cu ce data se incheie un nou C.I.M? (vezi toată discuția)