avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii decizie medicala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

decizie medicala

Buna ziua.As avea o nelamurire.Am un salariat care are conc. medical toata luna decembrie iar dupa, incepand cu 01.01.2012 se va pensiona .Mi-a adus decizie medicala si zice sa-i fac lichidarea cu 01.01.2012( asa i s-a spus ). Se poate inchide un CIM pe baza deciziei medicale asupra incapacitatii de munca sau pe baza deciziei de pensie pt.invaliditate care oricum va iesi mult mai TARZIU de la Casa de Pensii.Si, in cazul acesta, ce voi face cu salariatul pana la emiterea acestei decizii ?
ART. 56
(1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
c) la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare; la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei de invaliditate, pensiei anticipate partiale, pensiei anticipate, pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 19:44, 13 Decembrie 2011
cititi mesajele de la postul urmator:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare decizie magnectical magnectical Buna ziua.As avea o nelamurire.Am un salariat care are conc. medical toata luna decembrie iar dupa, incepand cu 01.01.2012 se va pensiona .Mi-a adus decizie ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea in munca in baza unei decizii de incapacite de munca gr 3 lorinaflorina lorinaflorina In 10 oct 2012 , am mers la la locul de munca avut anterior diminuarii capacitatii de munca , dupa 180 zile CM , solicitind reducerea programului de lucru ... (vezi toată discuția)
Incetare cim art 56 / c carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com In data de 02.07. un salariat implineste 65 de ani - cel putin 15 ani vechime, are - deci trebuie pensionat. Dar daca el spune ca nu a primit decizie de la ... (vezi toată discuția)