avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cînd pot ieși la pensie? născută în 27-04-1960 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cînd pot ieși la pensie? născută în 27-04-1960 și lucrez ...

Cînd pot ieși la pensie? născută în 27-04-1960 și lucrez la spital de stat din August 1979 pînă în prezent ,am lucrat in continuare fără întrerupere. Cînd pot ieși la pensie la limită de vârstă?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 19 Octombrie 2021
Pensionare la limita de virsta dupa Ianuarie 2022, varsta standard de pensionare de 61 ani si 9 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie iolandacocirlea iolandacocirlea sunt nascuta in aprilie 1960 si am 30 ani de munca in tara plus vreo 3 ani in strainatate. stie cineva când pot iesi la pensie si daca se cumuleaza anii ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala panadaniela panadaniela Sunt nascuta in 1960 ,am 34 ani vechime,din care 13ani grupa a doua.Am 3 copii,Cand pot iesi la pensie ? Va multumesc anticipat. ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partiala ddena ddena Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca exista si daca se aplica PENSIA ANTICIPATA PARTIALA, pentru varsta de minim 55 de ani si minim 30 de ani ... (vezi toată discuția)