avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Angajare pensionar bugetar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Angajare pensionar bugetar

exista o lege care interzice angajarea unui asistent medical pensionat pe limita de varsta in sistemul bugetar? care este?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:12, 6 Octombrie 2015
Nu exista asa ceva.
institutia bugetara (un spital) in care am lucrat ca asistent medical, afirma ca exista o lege care nu imi da voie sa mai raman angajat pe acelasi post dupa pensionarea pentru limita de varsta, nu am gasit nicaieri aceasta lege; multumesc
Dupa ce va pensionati pentru limita de varsta,nimeni nu poate obliga angajatorul sa va reangajeze pe aceeasi functie.
Raspunsul meu se refera la cumul pensie de limita de varsta,cu salariu de bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate evita iesirea la pensie? tudorana tudorana buna seara mama mea indeplinea conditiile de pensionare din martie 2012, dar acum cei de la spitalul unde lucreaza o someaza sa depuna dosarul. cum poate ... (vezi toată discuția)
cumul pensie salariu în unitate bugetarã locdemunca locdemunca Buna seara, M am pensionat de la o institutie bugetara si am o pensie care mi a permis continuarea activitatii la cumul pensie salariu. Am functionat in ... (vezi toată discuția)
Angajare cu contract dupa ce ies la pensie ananuti ananuti Buna ziua! As dori sa stiu raspunsul la urmatoarea intrebare: \\"Pot sa ma reangajez intr-o institutie publica,in baza unui contract pe o perioada determinate ... (vezi toată discuția)