avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul pensie salariu în unitate bugetarã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul pensie salariu în unitate bugetarã

Buna seara,
M am pensionat de la o institutie bugetara si am o pensie care mi a permis continuarea activitatii la cumul pensie salariu. Am functionat in aceeasi institutie cu contract de munca pe perioada determinata, timp de trei ani. La 31 dec.2013 se incheie al treilea an de CIM determinat. Postul pe care sunt s a transformat, dar am posibilitatea sa particip la concurs pe un alt post vacant in aceeasi unitate bugetara.
Intrebarea este, daca legea mi permite acest lucru si dupa 36 de luni de CIM pe perioada determinata de cumul pensie salariu, pot fi reangajata cu CIM pe perioada nedeterminata, la aceeasi institutie bugetara .

Cu multumiri,
Speranta Dan
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2013
locdemunca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 16 Noiembrie 2013
Legea va permite sa incheiati un c.i.m. pe durata nedeterminata indiferent daca este vorba despre acelasi angajator sau angajator diferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe termen determinat sch sch In data de 25 a lunii expira cele 36 luni de prelungire a Contractului de munca pe perioada determinata intre un angajator bugetar si un pensionar. Cand si cum ... (vezi toată discuția)
Cumul de pensie cu salariu in institutie bugetara. vremea vremea Buna ziua,, Subiectul : cumul de pensie cu salariu in institutie bugetara. Am fost pensionata la o institutie bugetara, obtinand o pensie cu mult sub ... (vezi toată discuția)
Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)