avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate eugenia2001

Activitate eugenia2001

Salariata revine din concediu crestere copil in data de 04.09.2017, dar cererea a depus-o in data de 18.09.2017... In data de 19.09.2017 pot transmite la ITM revisal-ul cu reluarea activitatii din 04.09.2017? Salariata revine in data de 04.09.2017. Daca transmit revisal-ul in data de 19.09.2017(sunt in termenul celor 20 zile lucratoare) si in aceeasi data transmit si reluarea activitatii cu modificarea salariul la nivelul minim pe economie, dar cu aplicare din 04.09.2017, este corect?Va multumesc anticipat!
Va multumesc! Toate cele bune!
Buna ziua,

Va rog sa-mi comunicati cum este corect sa ne exprimam: S.C. .....S.R.L. reprezentata prin administrator .................... sau administrator ................. reprezentant al S.C. .....S.R.L.. Va rog frumos, daca se poate, sa-mi argumentati raspunsul.
Va multumesc anticipat!
Fostul meu sot este avocat. Isi ascunde cu dibacie veniturile de ani de zile.Nu le declara la Barou, nu-si plateste nici macar cota de contributie obligatorie la Barou. Cum pot afla veniturile lui? Nu vrea sa-si intretina proprii copii...
Avem doi copii, unul minor si unul devenit major de curand. Pentru cel major, care este inca elev, mai pot solicita eu pensia de intretinere sau trebuie sa o faca el?
Va multumesc!