avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Fostul meu sot este avocat. Isi ascunde cu dibacie veniturile de ani de zile.Nu le declara la Barou, nu-si plateste nici macar cota de contributie obligatorie la Barou. Cum pot afla veniturile lui? Nu vrea sa-si intretina proprii copii...
Avem doi copii, unul minor si unul devenit major de curand. Pentru cel major, care este inca elev, mai pot solicita eu pensia de intretinere sau trebuie sa o faca el?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:33, 18 Aprilie 2017
Buna seara,
Pentru major isi cere singur drepturile!
Pentru minor se formuleaza cererea de el prin dumneavoastra daca are peste 14 ani.
Solicitati sa se faca adresa de catre instante atat la barou cat si la DITL pentru a afla veniturile fostului sot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul meu dintr-o casatorie anterioara are un copil, fosta sotie ... elenasuch elenasuch Sotul meu dintr-o casatorie anterioara are un copil, fosta sotie dupa 14 ani solicita îndemnizatie crestere copil minor am platit la zi timp de 5 ani acea ... (vezi toată discuția)
Ce procent dintr-un salariu reprezinta pensia alimentara ??? Alla71 Alla71 Ma confrunt cu o problema ,la care va rog ,as dori un ajutor...un raspuns.Sunt divortata cu un copil lasat in grija mea cu hotarare irevocabila.La momentul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara theya_05 theya_05 daca baiatul meu implineste luna aceasta 18 ani, dar este elev in clasa a XI-a, la zi, tatal lui mai are obligatia platii pensiei alimentare ? ce demersuri ... (vezi toată discuția)