avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate Everestdaniela

Activitate Everestdaniela

multumesc pentru raspuns .... da tatăl ne ă facut deja aceasta hartie la un notar dar este valabilă doar 3 ani .atât cât și pasaportul .. ca asa e in Romania .. la orce notar am întrebat .. mi sa spus că doar pe 3 ani se poate face aceasta declaratie de acord pentru un nou pasaport . problema e ca de facut ne face hârtiile necesare dar de fiecare dată .. imi si spune .. iar ma deranjezi . ce tot veniți în România .. ce tot va plimbatii atâta .mai stati si acasa acolo. ... si tot asa .. plus ca trebuie sa am frica ca nu-l gasesc .. ori sa mi spuna nevasta actuală ca le fac cearta in familie ... copila mea are acum pasaportul expirat din 30 august 2017 deja ă pierdut câteva călătorii cu scoala din cauza ca au mers cu avionul. acum are 10 ani .. mai avem de suferit inca 8 pina la majorat .. deja nu mai suport situatia .. sa ma bag in seama cu un om. care nu merita nici sare in ochi ..iar el sa ma sictireasca de la primul cuvânt pe deasupra si nevastasa .

Martonze a scris:

tatăl poate da o declaraţie la notar că este de acord cu eliberarea paşaportului pentru copil de azi până în 1-12. 2025 sau ce an doriţi dvs.Nu aveţi nevoie de avocat.

Răspuns la discuția constructie fara autorizatie
buna ..deci trebuie să plătesc un proiect pina la urma .. 1000 de euro sa dau asa degeaba cuiva doar ca sa deseneze . deși eu singura am desenat deja ...urăsc sa arunc cu banii mei munciti .asa aiurea . mai bine stau asa ... multumesc pentru raspuns .
@Claudia-Elena Mardare
cred ca m am exprimat destul de corect cand am spus că acest copil nici macar nu-l intereseaza . are o altă familie si nu a dorit vreo data sa o cunoască pe fetiță .. cu iesitul din țară da sa rezolvat prin simpla hartie cu domiciliul copilului din germania .. dar dacă pasaportul fetiței ă expirat tot la tatăl neinteresat trebuie să apelez . căci si aici trebuie să si dea acordul .

@CLAUDIU LASCOSCHI
avocații din românia bineinteles .. cea mai mică suma pe care am auzit-o ă fost în jur de 3 mii de euro ... de parca miile de euro cresc in copacii germani .. ma gandesc ca ar trebui sau poate chiar exista o modalitate sa nu mai fie cazul de judecată din moment ce el e de acord cu totul ..

buna .. In 2013 am construit o căsuță simpla din B C A . cu 2. camere si un hol totul pe 12 metri lungime și 4 lățime cu acordul părinților in grădina casei lor in provincie .. fara proiect fara specialiști . EU. sotul si cateva cunostinte care se pricepeau cat de cat la constructii. Acum as vrea sa trag curent electric si apa pentru ca mai nou in sat este si conducta de apa. . Tin sa specific ca locuiesc in aceasta căsuță . o dată la 3 ani 4 saptamani vara si atat . Ce e de facut pentru a avea totusi acte legale .... multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Dacă tatăl este de acord să renunțe la copil si la toate drepturile asupra minorei in varsta de 8 ani tot la judecata trebuie să ajungem . ??? Pentru ca mi se pare exagerate sumele cerute de avocați. As vrea sa stiu daca exista si alte modalitati . Traesc in germania cu copilul decand avea 1 an . Tatal e trecut in certificat . Dar nu are nici o legatura cu copilul . Nu are nici pretentia sa o vada pe minora .nici eu nu vreau nici un ban de la el . Problema e ca daca venim in romania .Nu mai putem sa plecam fără acordul lui . Acordul in primim de fie are data .Dar nu vreau sa deranjez mereu . Ma gandesc ca asa cum el este intru totul de acord . .... ar putea sa existe o modalitate mai ieftină sa finaliza problema .fără judecăți costisitoare ?????