multumesc pentru raspuns .... da tatăl ne ă facut deja aceasta hartie la un notar dar este valabilă doar 3 ani .atât cât și pasaportul .. ca asa e in Romania .. la orce notar am întrebat .. mi sa spus că doar pe 3 ani se poate face aceasta declaratie de acord pentru un nou pasaport . problema e ca de facut ne face hârtiile necesare dar de fiecare dată .. imi si spune .. iar ma deranjezi . ce tot veniți în România .. ce tot va plimbatii atâta .mai stati si acasa acolo. ... si tot asa .. plus ca trebuie sa am frica ca nu-l gasesc .. ori sa mi spuna nevasta actuală ca le fac cearta in familie ... copila mea are acum pasaportul expirat din 30 august 2017 deja ă pierdut câteva călătorii cu scoala din cauza ca au mers cu avionul. acum are 10 ani .. mai avem de suferit inca 8 pina la majorat .. deja nu mai suport situatia .. sa ma bag in seama cu un om. care nu merita nici sare in ochi ..iar el sa ma sictireasca de la primul cuvânt pe deasupra si nevastasa .
Martonze a scris:
tatăl poate da o declaraţie la notar că este de acord cu eliberarea paşaportului pentru copil de azi până în 1-12. 2025 sau ce an doriţi dvs.Nu aveţi nevoie de avocat.