Lucrez intr-o institutie de stat, concediul il am programat in 3 transe(februarie, august, noiembrie), pot sa imi iau o zi sau doua zile de concediu de odihna cand nu am programare? Am fost informati ca nu ne mai putem lua concediu daca nu suntem planificati, doar medical sau fara plata.Este legal sa iau concediu fara plata? Concediu medical nu am cum, pt ca medicul nu imi da, decat daca sunt bolnava, iar eu mai 10 zile din concediu meu de odihna neefectuat. Va multumesc!
M-ar interesa sa radiez masina, dar actele in original(certificatul de inmatriculare si restul actelor) nu le am, iar eu nu pot sa iau legatura cu actualul proprietar (masina a mai fost vândută inca de 2-3 ori, acum se afla in jud. Dolj).Cei de la poliție mi-au spus ca nu au baza legală sa ii ridice actele si plăcuțele de înmatriculare, iar pe numele meu vin amenzi de circulatie. Ce ar trebui sa fac in situatia data? Va multumesc!
Buna seara,
Am vandut o masina cu contract de vanzare- cumparare la un birou de copiat acte.Cumparatorul s-a angajat ca in 30 de zile sa vina sa radiez masina de pe numele meu. Acesta nu a venit din diverse motive invocate.
Pot sa anulez in instanta acest contract de vanzare-cumparare? Rog temei legal!Multumesc si astept raspuns!