avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme radiere masina!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme radiere masina!!!

Buna seara,
Am vandut o masina cu contract de vanzare- cumparare la un birou de copiat acte.Cumparatorul s-a angajat ca in 30 de zile sa vina sa radiez masina de pe numele meu. Acesta nu a venit din diverse motive invocate.
Pot sa anulez in instanta acest contract de vanzare-cumparare? Rog temei legal!Multumesc si astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: nadiamoti , utilizator 08:57, 22 Aprilie 2017
Concret pe dv ce va intereseaza -sa radiati bunul mobil sau sa anulati contractul de vanzare cumparare ?
M-ar interesa sa radiez masina, dar actele in original(certificatul de inmatriculare si restul actelor) nu le am, iar eu nu pot sa iau legatura cu actualul proprietar (masina a mai fost vândută inca de 2-3 ori, acum se afla in jud. Dolj).Cei de la poliție mi-au spus ca nu au baza legală sa ii ridice actele si plăcuțele de înmatriculare, iar pe numele meu vin amenzi de circulatie. Ce ar trebui sa fac in situatia data? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto si recuperare datorie grabuzzz grabuzzz Buna ziua, Acum cateva luni am vandut o masina unui cetatean. Am fost cu el sa facem un contract de vanzare cumparare in care am specificat ca valoarea ... (vezi toată discuția)
Radiere masina din circulatie, dupa vanzare dsmihalea dsmihalea Buna ziua Am vandut o masina(prima data cand vand)si nu am scris pe talon ca o instrainez catre persoana careia am vandut-o pentru ca nu am stiut ca asa se ... (vezi toată discuția)
Cum sa radiez o masina vanduta acum 10 ani,de la care nu mai am nici un act mariusc69 mariusc69 Acum 10 ani am vandut o dacie in targ la Pitesti la care am facut un act de vanzare cumparare .Cumparatorul nu a mai venit sa facem radierea si intre timp eu ... (vezi toată discuția)