avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate rares2014

Activitate rares2014

Buna ziua.

Va rog, sa ma ajutati cu un sfat.
Recent, de trei zile, m-am despartit de logodnica mea.
Ea, a chemat verii ei si in cele din urma am fost nevoit sa plec din apartamentul inchiriat (neexistand contract de inchiriere).
Inainte sa plec, ea a avut o iesire nervoasa si am fost lovit in nerepetate randuri, fapt ce am solicitat de la INML un certificat medico-legal.
Ea refuza sa-mi raspunda la mesaje/telefon etc. pentru a putea avea o discutie.
Cum as putea sa-mi ridic/recuperez bunurile din apartament (valoare estimata la +5000lei), avand in vedere cele mentionate mai sus?
O okay daca as demara o plangere la politie pentru violenta si furt (toate pot fi probate cu documente justificative)?

Va multumesc.

Buna seara.

Printr-o firma de plasare personal, am lucrat cu un contract pe o perioada determinata de 6 luni, fiind incadrata pe codul cor 241257. Inainte de finalizarea celor 6 luni, cei din multininationala unde prestam servicii au decis sa ma internalizeze. Pe contractul semnat pe perioada nedeterminata cu acestia din urma, am perioada de proba de 3 luni (desi vin prin internalizare, nu selectie dechisa), sunt incadrata pe acelasi cod cor 241257, iar acum prin faptul ca nu am diploma de licenta (in 2019 o voi avea), nu vor sa imi prelungeasca contractul.
Situatia aceasta intra la discrimare la locul de munca? Precizez ca am prestat serviciile in acelasi departament, cu acelasi superior ierarhic, nu am semnat fisa postului (pentru ca nu mi-au dat-o nici acum cand aproape se incheie perioada de proba).
Ce ma sfatuiti sa fac mai departe?

Va multumesc.