avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discriminare - loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discriminare - loc de munca

Buna seara.

Printr-o firma de plasare personal, am lucrat cu un contract pe o perioada determinata de 6 luni, fiind incadrata pe codul cor 241257. Inainte de finalizarea celor 6 luni, cei din multininationala unde prestam servicii au decis sa ma internalizeze. Pe contractul semnat pe perioada nedeterminata cu acestia din urma, am perioada de proba de 3 luni (desi vin prin internalizare, nu selectie dechisa), sunt incadrata pe acelasi cod cor 241257, iar acum prin faptul ca nu am diploma de licenta (in 2019 o voi avea), nu vor sa imi prelungeasca contractul.
Situatia aceasta intra la discrimare la locul de munca? Precizez ca am prestat serviciile in acelasi departament, cu acelasi superior ierarhic, nu am semnat fisa postului (pentru ca nu mi-au dat-o nici acum cand aproape se incheie perioada de proba).
Ce ma sfatuiti sa fac mai departe?

Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 18 Noiembrie 2018
rares2014, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 19 Noiembrie 2018
Nu intra la discriminare , faptul ca angajatorul nu este de acord cu prelungirea duratei c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate EdwardV EdwardV Buna ziua. Am o curiozitate legata de discriminare. O prietena a fost angajata la o firma pe un contract pe perioada determinata de 6 luni. (cum e ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. lucrez la o firmă privată și de curând am schimbat ... Georgiana16N Georgiana16N Bună ziua. Lucrez la o firmă privată și de curând am schimbat departamentul (de pe calitate am ajuns la mediu). Urmează să preiau sarcinile ce revin ... (vezi toată discuția)
Respins selectie dosare concurs administratie Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Respins la selectie dosare Consilier superior. Se poate actiona in contencios administrativ? Buna seara, M-am inscris la un concurs organizat de catre o ... (vezi toată discuția)