avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Lucrez la o firmă privată și de curând ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Lucrez la o firmă privată și de curând am schimbat ...

Bună ziua. Lucrez la o firmă privată și de curând am schimbat departamentul (de pe calitate am ajuns la mediu). Urmează să preiau sarcinile ce revin funcției "Responsabil de mediu" (cel mai probabil codul COR pentru aceasta funcție este 325710). Din ce știu eu, acest cod COR este încadrat la studii medii. Menționez faptul că am terminat pe partea de politehnică, 6 ani de studiu (inginer diplomat). Incă nu am semnat anexa pentru CIM și aș dori să știu...în cazul în care sunt încadrată cu codul menționat mai sus...cum aș putea să procedez?) Există o variantă pentru studii superioare? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 19 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista varianta pentru studii superioare ..
Considerați că ar fi legal să accept să semnez pentru această funcție? Dacă nu, cum aș putea proceda? Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca ar exista diferenta la salariu fiind vorba de sectorul privat ..puteti accepta ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marirea salariului din ianuarie 2019 se aplica daca ai absolvit ca inginer intr-un domeniu(chimie-mediu) si lucrezi ca inginer in alt domeniu (automotive-ing mecanic) ? Fierascu Fierascu E atat de interpretabila legea, la fel ca majoritatea legilor de la noi... De exemplu, daca am absolvit Politehnica, domeniul Ingineria Mediului la Facultatea ... (vezi toată discuția)
Cod cor 325710 (responsabil mediu) marydana00 marydana00 Buna seara! Pentru cod COR 325710 (responsabil mediu) este nevoie de studii superioare de specialitate sau pot fi orice studii superioare insotite de cursuri ... (vezi toată discuția)
Absolvent studii superioare fara licenta Gaby A Gaby A Buna seara! Am o rugaminte. Poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare? Un absolvent de studii superioare, care nu a obtinut diploma de licenta, ... (vezi toată discuția)