avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod COR 325710 (responsabil mediu)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod COR 325710 (responsabil mediu)

Buna seara! Pentru cod COR 325710 (responsabil mediu) este nevoie de studii superioare de specialitate sau pot fi orice studii superioare insotite de cursuri de specialitate recunoscut de Ministerul Muncii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:41, 24 Noiembrie 2024
In privinta pregatirii profesionale, trebuie sa detina studii superioare, de preferat in domenii conexe protectiei mediului, acestea fiind completate ulterior cu diferite cursuri de specialitate (audit, management de mediu, sustenabilitate, sisteme informationale geografice, prelevare si interpretare date, realizare rapoarte tehnice, etc).

sursa : [ link extern ] /
Buna ziua! ,,De preferat in domenii conexe protectiei mediului", deci nu neaparat? In cazul de fata, este vorba de Facultatea de Sociologie si Asistenta sociala si master in Management . Daca aceste studii sunt completate de un curs de ,,Responsabil mediu" ( sunt nenumarate cursuri cu aceasta denumire si care se spune ca corespund acestui cod COR - [ link extern ] !
Este doar o parere la care subscriu.
Multumesc! Unde gasesc in legislatie, specificat concret studiile care trebuiesc detinute pt a ocupa aceasta functie?
Nu mai gasiti ..inainte exista in COR- Clasificare a Ocupațiilor din România

Cum stabilim care posturi necesita Studii Superioare ?
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formare profesionala - ssm enticing enticing Doresc sa dobandesc cunostinte teoretice in domeniul securitatii in munca. De aceea as dori sa particip la un curs de specializare. Pe internet sunt mai multe ... (vezi toată discuția)
Salariu inspector protectia muncii Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Care este salariul minim pentru un Inspector protectia muncii cu studii postliceale? (vezi toată discuția)
Buna ziua | am fost incadrata ca bibliotecar scolar cu studii ... Lena7 Lena7 Buna ziua | Am fost incadrata ca bibliotecar scolar cu studii medii in anul 2006 si am facut cursuri de Managementul bibliotecii scolare la CCD,in anul 2010 am ... (vezi toată discuția)