avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua | Am fost incadrata ca bibliotecar scolar cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua | Am fost incadrata ca bibliotecar scolar cu studii ...

Buna ziua | Am fost incadrata ca bibliotecar scolar cu studii medii in anul 2006 si am facut cursuri de Managementul bibliotecii scolare la CCD,in anul 2010 am absolvit Facultatea de Geografie,am cerut transformarea postului din studii medii in studii superioare iar in 2013 am absolvit cursuri de bibliotecar studii superioare cod COR 262202 (Certificat de Absolvire).
Intrebarea mea este daca mai trebuie sa fac studii de licenta cu profil "Bilioteconomie",ținând cont că la data intrării în vigoare a Legii 1/2011 eram incadrată ca bibliotecar cu studii superioare ?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Transformare post elisabeta5 elisabeta5 Exista temei legal pentru transformarea unui post de muncitor in post de bibliotecar intr-o biblioteca publica, in urma absolvirii unei facultati (nu de ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in munca monique32 monique32 Ma numesc Monica şi lucrez intr-un spital. Acum 4 ani am absolvit cursurile postuniversitare de specializare in Informatică şi am fost incadrată la ... (vezi toată discuția)
Master sau curs de perfectionare? Venetia Venetia Sunt foarte derutata deoarece in vara dau licenta la facultatea de drept. Lucrez ca bibliotecar de 5 ani la o biblioteca comunala si am aflat ca daca nu am o ... (vezi toată discuția)