avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate ronceaid

Activitate ronceaid

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc frumos.
Dacă sunteți amabil sa îmi mai spuneți.
Sotia este născută pe 31 martie 1961.
Are stagiu de cotizare de 37 ani si 11luni.din care 11 ani de grupa 2.
De ce perioada va beneficia la scăderea-vârstei. Și dacă poate sa îs deschidă drepturile la pensie-mulțumesc-cu - respect
Bună ziua.
Aș dori să știu ce beneficii au cei ce au lucrat in grupa 2 de munca înainte de 2001, conform noii legi 215/2019.multumesc.
Cu respect.
Răspuns la discuția Legea 215 din 2019
Va rog respectos sa fiți mai explicit. Sa înțeleg ca tabelul de calcul și pentru cei din grupa 2 înainte de 2001 se va raporta la calculul cu 4 luni la an pentru fiecare an.
Vă mulțumesc.
Bună ziua.
Vă rog respectos dacă îmi puteți răspunde dacă cei cu grupa 2 de munca pana la data de 1 aprilie 2001sunt compatibili cu noile reglementari și modificări aduse legiisi pot beneficia și ei de patru luni la an,ca și cei de după 1 aprilie 2001.Sau vor fi doua tabele de calcul. Pentru cei pana în 2001 se va calcula cu 3 luni la an iar pentru cei după 2001 cu 4 luni la an.
Mulțumesc mul. Cu respect.
Răspuns la discuția Pensii
Mulțumesc mult pentru răspuns.
Discuție Pensii
Bună seara.intrebarea mea pt.dumneavoastra este:scoala profesionala este considerat ca stagiu de cotizare la deschiderea dreptului de pensie cu limita de varsta.Mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Pensionare
Mulțumesc mult domnule Carp,pentru răspuns...
Discuție Pensionare
Ani lucrati:34 ani și 10 fluni.dintre care 10 ani și 14 zile în grupa 1 de munca,iar 7 ani și șapte luni în grupa 2 de munca...ceilalți ani sunt în condiții normale de munca.sunt născut la 08 05 1958..întrebarea mea este pt.dumneavoastră, pot sa mă pensionezitați în luna mai,cu pensie pentrun limita de varstra.Mulțumesc anticipat..O zi buna va doresc..