avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Beneficii Legea 215/2019 pentru grupa 2 pana la data ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Beneficii Legea 215/2019 pentru grupa 2 pana la data de 1 aprilie 2001

Bună ziua.
Aș dori să știu ce beneficii au cei ce au lucrat in grupa 2 de munca înainte de 2001, conform noii legi 215/2019.multumesc.
Cu respect.
Cel mai recent răspuns: ronceaid , utilizator 14:16, 23 Noiembrie 2019
Au un beneficiu doar in ceea ce priveste reducerea varstei de pensionare.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc frumos.
Dacă sunteți amabil sa îmi mai spuneți.
Sotia este născută pe 31 martie 1961.
Are stagiu de cotizare de 37 ani si 11luni.din care 11 ani de grupa 2.
De ce perioada va beneficia la scăderea-vârstei. Și dacă poate sa îs deschidă drepturile la pensie-mulțumesc-cu - respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leg.215/2019 mihialescu mioara mihialescu mioara Buna ziua! In legatura cu noile modificari as dori niste clarificari asupra modului de aplicare. Suntem o societate de cale ferata, care in baza ord.125/1990 ... (vezi toată discuția)
Data pensionarii.... czerankati czerankati Buna , m-am nascut la 17 sept 1961 , am vechime in munca 37 ani , din care in grupa a II-a 20 ani si 11 luni.As vrea sa stiu , cand ma pot pensiona ? Sunt ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie alex87 alex87 buna seara :( am 30 ani de munca din care 20 ani si6 luni de grupa1 de munca . dupa legea veche a pensiilor as fi iesit la pensie in ... (vezi toată discuția)