avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate Paleciuc Loredana

Activitate Paleciuc Loredana

Bună seara. Am terminat de curând cursurile de tehnician maseur. Am și diploma de calificare. Întrebarea mea este următoarea.: As putea lucra ca liber profesionist la domiciliul clientului, pensiuni...in condițiile în care îmi plătesc contribuțiile la stat?
Răspuns la discuția Petitie
Stie foarte bine strazile.Va multumesc mult.


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Adresați cererea si sa fie semnată de cât mai mulți cetățeni.
Dacă o vor semna foarte multi cetateni se vor teme ca vor pierde voturi si va cresc șansele de rezolvare.
Dacă primarul nu circula pe acele străzi nici nu stie daca nu il informati...
Si daca stie se poate îngrijora...

Discuție Petitie
Buna seara! !nu stiu daca e locul potrivit pentru a adresa o întrebare dar încerc. Problema sta in felul următor :In orasul in care locuiesc sunt niste străzi sub orice critică. Gropi imense *adevarate cratere *Exista vreo cale legală de a obliga primaria sa se ocupe de intretinerea străzilor, drumurilor? Se poate face o cerere semnata de mai multi cetățeni? Se poate lua vreo măsură.?Va multumesc
Bună ziua! Sunt în concediu de creștere a copilului și sunt curioasa sa văd dacă pot face o descoperire de card sau un credit de nevoi personale. Beneficiez de indemnizație de 1400ron și 200 de la stat. Va mulțumesc și aștept cu interes răspunsul dvs.
Discuție Timbru fiscal
Bună seara! Am o întrebare. Am cumpărat o mașină și am dori sa o transcriem . I se poate elibera vânzătorului timbru fiscal de la primarie dacă are amenzi neplătite? Va mulțumesc.
Mulțumesc mult pentru răspuns! Cornel Vasile a scris:

Incepând cu drepturile lunii ianuarie 2018. indemnizatia minima pentru CCC este de 1250 lei.

Prin urmare, veti beneficia si dvs de aceasta majorare.

Bună seara! Sunt în concediu de creștere a copilului din luna octombrie a anului trecut . Beneficiez și eu de creșterea indemnizației sau rămân cu suma de 1233 ron? Mulțumesc
Răspuns la discuția Divorț
Vă mulțumesc pentru răspunsul dvs..
Discuție Divorț
Bună dimineața! Se poate divorța prin notar cu doi copii minori? Care sunt procedurile? Va mulțumesc anticipat.
Discuție Intabulare
Bună seara,am o nedumerire! Am o vecina care dorește sa se intabuleze pe o bucata de pământ. Este necesară strângerea de semnături de la vecinii cu care se invecineaza pentru a se putea intabula și pentru a construi? Este prima data când aud așa ceva. Și eu m-am intabulat pe pământ dar nu am avut nevoie de nici o semnătura din partea vecinilor.