avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Petitie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Petitie

Buna seara! !nu stiu daca e locul potrivit pentru a adresa o întrebare dar încerc. Problema sta in felul următor :In orasul in care locuiesc sunt niste străzi sub orice critică. Gropi imense *adevarate cratere *Exista vreo cale legală de a obliga primaria sa se ocupe de intretinerea străzilor, drumurilor? Se poate face o cerere semnata de mai multi cetățeni? Se poate lua vreo măsură.?Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Martie 2019
Paleciuc Loredana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Paleciuc Loredana , utilizator 08:44, 21 Martie 2019
Adresați cererea si sa fie semnată de cât mai mulți cetățeni.
Dacă o vor semna foarte multi cetateni se vor teme ca vor pierde voturi si va cresc șansele de rezolvare.
Dacă primarul nu circula pe acele străzi nici nu stie daca nu il informati...
Si daca stie se poate îngrijora...
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Stie foarte bine strazile.Va multumesc mult.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Adresați cererea si sa fie semnată de cât mai mulți cetățeni.
Dacă o vor semna foarte multi cetateni se vor teme ca vor pierde voturi si va cresc șansele de rezolvare.
Dacă primarul nu circula pe acele străzi nici nu stie daca nu il informati...
Si daca stie se poate îngrijora...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac ca sa îmi asfalteze strada primaria. cui sa ma adresez? salvatore112 salvatore112 Cum fac ca sa îmi asfalteze strada primaria. Cui sa ma adresez? ... menționez ca locuiesc în Ploiesti, iar strada pe care locuiesc este plina de gropi și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc pe o strada cu 2 benzi, in oras ,intens trazitata ... mooniq7 mooniq7 Buna ziua, Locuiesc pe o strada cu 2 benzi, in oras ,intens trazitata de masini cu gabarit mare ,care circula cu foarte mare viteza, ca sa fiu mai explicita ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie actionat? alanda alanda Buna ziua tuturor, Nu stiu daca acesta este locul potrivit pentru a posta (si imi cer scuze daca am gresit) problema mea, si nu numai a mea. Locuiesc ... (vezi toată discuția)