Buna ziua,daca am datorii la bancă, ifn sau anaf ,poate debita cardul soțului meu desi nu apare coplatitor sau girant? Și fără să fie anunțat în vreun fel?
Bună ziua,se poate popri salariul sotului dacă acesta nu apare coplatitor sau girant in contractul de credit .Creditul este facut de mine si este un credit de nevoi personale
Bună ziua,azi soluția instanței a fost următoarea :" se amână pronunțarea hotărârii la data 19/09/2018 cu aplicarea disp art.396 alin.2C pr civ " Ce înseamnă? Eu caut pe net și nu găsesc nimic concret
Bună ziua,as dori să știu în procesul civil /ordonanță plată cam la ce mă pot aștepta? Cam ce mi se poate întâmpla dacă pierd procesul? Vă rog să mă ajutați cu un răspuns
Mulțumesc mult, și unde ar trebui depuse? Eu mă aflu în creștere copil și nu am cum achita integral intr-o luna suma datorată, am vrut să îmi iau un angajament de plata, ei în ianuarie îmi cereau suma de 6000 lei iar când am primit citația la proces am văzut că susțin că le datorez doar 3000 și as vrea să depun ca probă prima somație cu suma de 6000 lei
Bună ziua
Am avut un proces civil cu o companie de telefonie, nu am ajuns să depun intampinare și nici la proces nu m-am prezentat .deoarece am copil de un an și nu am cu cine să îl las. Am văzut pe site că s-a amânat decizia până pe 05/09/2018 ,până la data menționată mai pot depune intampinare?ce pot face?vă mulțumesc