avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Dacă am avut contract de munca la două firme consecutiv ,când depun actele pt ccc trebuie sa aduc dovada de venit de la ambele firme?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 25 Aprilie 2017
Da. Depuneti dovada de la ambele firme pentru ca la ambele societati ati avut venituri deci si retineri din salariu pentru asigurarile sociale. In consecinta veniturile trebuie sa vi se cumuleze.
Se poate beneficia de indemnizaţia pentru creşterea copilului, chiar dacă nu s-au plătit contribuţiile de asigurări sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2015 - cumulare venituri firma proprie + carte de munca angajator diferit Maria8605 Maria8605 Buna ziua, Detin un SRL din 2013 unde sunt asociat unic si administrator si nu am avut niciodata cartea de munca pe firma mea. Am avut intodeauna cartea de ... (vezi toată discuția)
Acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului diana_botez diana_botez Buna seara. As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul in care in ultimele luni am realizat venituri din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil justme91 justme91 Buna ziua, as avea niste intrebari pentru cine poate sa-mi raspunda. Am lucrat pentru o perioada de 3 ani pentru un angajator, in martie am schimbat locul de ... (vezi toată discuția)