avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil/ordonanță de plată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil/ordonanță de plată

Bună ziua
Am avut un proces civil cu o companie de telefonie, nu am ajuns să depun intampinare și nici la proces nu m-am prezentat .deoarece am copil de un an și nu am cu cine să îl las. Am văzut pe site că s-a amânat decizia până pe 05/09/2018 ,până la data menționată mai pot depune intampinare?ce pot face?vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Miky2340 , utilizator 17:33, 5 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc mult, și unde ar trebui depuse? Eu mă aflu în creștere copil și nu am cum achita integral intr-o luna suma datorată, am vrut să îmi iau un angajament de plata, ei în ianuarie îmi cereau suma de 6000 lei iar când am primit citația la proces am văzut că susțin că le datorez doar 3000 și as vrea să depun ca probă prima somație cu suma de 6000 lei
Nu mai pot sa fie depuse probe dupa ramanetea in pronuntare a cauzei,puteti formula concluzii scrise si transmite prin posta,fax,email.
Vă mulțumesc mult
Bună ziua,as dori să știu în procesul civil /ordonanță plată cam la ce mă pot aștepta? Cam ce mi se poate întâmpla dacă pierd procesul? Vă rog să mă ajutați cu un răspuns

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare uti1 uti1 Buna ziua, Ce inseamna intr-un proces civil: Amanare pronuntare? Este diferenta intre Amanare pronuntare si Amanare hotarare? In acesta stadiu partile mai ... (vezi toată discuția)
De cate ori se poate amana pronuntarea? emilifor emilifor Am un proces la curtea de apel ,s-a judecat recursul si de doua ori s-a amanat pronuntarea sentintei din lipsa de timp-exprimarea exacta este:deoarece pentru ... (vezi toată discuția)
Se mai pot trimite completari la concluzii scrise - si pana la a 2-a amanare a pronuntarii solutiei intr-un dosar ? oanaportar oanaportar Buna seara ! Va rog frumos sa ma mai ajutati cu un raspus. La inceput, instanta a amânat pronunţarea la data de 12 februarie 2018. L-am ajutat pe ... (vezi toată discuția)