avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces civil/ordonanță de plată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces civil/ordonanță de plată

Bună ziua
Am avut un proces civil cu o companie de telefonie, nu am ajuns să depun intampinare și nici la proces nu m-am prezentat .deoarece am copil de un an și nu am cu cine să îl las. Am văzut pe site că s-a amânat decizia până pe 05/09/2018 ,până la data menționată mai pot depune intampinare?ce pot face?vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Miky2340 , utilizator 17:33, 5 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua,azi soluția instanței a fost următoarea :" se amână pronunțarea hotărârii la data 19/09/2018 cu aplicarea disp art.396 alin.2C pr civ " Ce înseamnă? Eu caut pe net și nu găsesc nimic concret
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare uti1 uti1 Buna ziua, Ce inseamna intr-un proces civil: Amanare pronuntare? Este diferenta intre Amanare pronuntare si Amanare hotarare? In acesta stadiu partile mai ... (vezi toată discuția)
De cate ori se poate amana pronuntarea? emilifor emilifor Am un proces la curtea de apel ,s-a judecat recursul si de doua ori s-a amanat pronuntarea sentintei din lipsa de timp-exprimarea exacta este:deoarece pentru ... (vezi toată discuția)
Se mai pot trimite completari la concluzii scrise - si pana la a 2-a amanare a pronuntarii solutiei intr-un dosar ? oanaportar oanaportar Buna seara ! Va rog frumos sa ma mai ajutati cu un raspus. La inceput, instanta a amânat pronunţarea la data de 12 februarie 2018. L-am ajutat pe ... (vezi toată discuția)