avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate Vaduva mihaela

Activitate Vaduva mihaela

Buna dimineata!
Din legea 67/2004 art.4 (2) Pot candida numai persoanele care au domiciliul pe teritoriul unităţii administrativ-teritoriale în care urmează să fie alese. Ințeleg ca se face referire doar la necesitatea domiciliului, pentru funcția de consilier local, nu și la durata, de cât timp.
Exista alta prevedere legala care sa specifice cu cât timp înainte de alegeri, sa ai domiciliul pe teritoriul unității administrativ- teritoriale la care dorești sa iti depui candidatura?
Multumesc anticipat!
Bună ziua! Am o nelămurire. Va rog sa ma ajutați! Speță este urmatoarea: soția intenția acțiunea de divorț ( motiv neînțelegere cu privire la pensia alimentara). Soțul poate solicita, (în timpul acțiunii de divorț solicitata de sotie), partajul bunurilor comune pe motiv ca nu se pot înțelege amiabil, dat fiind faptul ca soțul rămâne blocat în Germania pentru plata ratelor la creditul din care s-a cumpărat terenul în Romania?
Multumesc!
Răspuns la discuția Grad de rudenie asociati
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Grad de rudenie asociati
Buna dimineata! Nu cred ca o asociatie non profit si o persoana fizica autorizata au acelasi statut legal. Multumesc!
Buna dimineta! Nu am citit in OG26/2006 nimic legat de gradul de rudenie al asociatilor (min 3 ). Doresc infiintarea unei asociatii nonprofit, iar asociatii principali (cei 3 min) sa fiu eu, sotul si mama mea, se poate?
Pedichiura medicala, se incadreaza in cod caen 86...? Reprezinta un serviciu medical? Ce studii trebuie sa aibe persoana ca executa? In ce spatii se poate executa? Trebuie sa fie cabinet medical in clinica gen "Regina Maria"? Daca nu am studii medicale, am specializarea facuta pentru tratarea piciorului diabetic in UNGARIA, pot sa imi fac un srl cu cod caen 8621.....8690? Care sunt conditiile pt acesr tip de srl? Multumesc.