avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am o nelămurire. Va rog sa ma ajutați! ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am o nelămurire. Va rog sa ma ajutați! Speță ...

Bună ziua! Am o nelămurire. Va rog sa ma ajutați! Speță este urmatoarea: soția intenția acțiunea de divorț ( motiv neînțelegere cu privire la pensia alimentara). Soțul poate solicita, (în timpul acțiunii de divorț solicitata de sotie), partajul bunurilor comune pe motiv ca nu se pot înțelege amiabil, dat fiind faptul ca soțul rămâne blocat în Germania pentru plata ratelor la creditul din care s-a cumpărat terenul în Romania?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:23, 22 Aprilie 2021
partajul se introduce dupa divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj complicat?! ContSters271762 ContSters271762 In anul 2011 s-a pronuntat divortul, atunci nici unul dintre soti nu a cerut partaj. Sotia cu 2 copii s-a mutat din casa construita impreuna, si a lasat si ... (vezi toată discuția)
Cum se impart datoriile dupa divort? bebela bebela Eu si sotul meu divortam.Avem un credit pentru nevoi personale, din care am cumparat masina, iar o mica parte din credit l-am investit in apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri in caz de divort mircea_112 mircea_112 Buna ziua. In 2011 m-am casatorit, si tot in 2011 am cumparat o casa care a costat 80000EUR. Pentru cumpararea casei am primit o suma de 77000EUR de la ... (vezi toată discuția)