avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate Lusa 20

Activitate Lusa 20

Bună ziua! Am o firma înființată cu un coleg în 2009 ,care nu a functionat niciodată. În 2015 am suspendat o pentru 3 ani . Nu am depus acte contabile niciodata!
Acum as vrea sa o radiez dar asociatul este de negăsit. Ce credeți ca as putea face fără prea multa cheltuiala! Va mulțumesc pentru răspuns!
Discuție Padure
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot taia padurea plantata de mine (salcam) de 12 ani pe teren proprietate de 80 ari!Va multumesc!
Buna ziua! Am plantat padure de salcam pe proprietatea mea de 80 ari! Are 10 ani si as dori sa tai cativa metri cubi pentru foc !Cum atr trebui sa procedez sa nu am probleme! Terenul pe care am plantat nu era bun pentru cultural plantelor fiind intr -o zona greu accesibila tractoarelor pentru a fi lucrat! Va multumesc!
Răspuns la discuția Concediu fara plata in invatamant
Va multumesc!
Buna ziua!Sunt prof titular de 14 ani! Acum sunt in concediu fara plata din 1 sept 2016 pana la 1 sept 2017 in interest personal!Pot sa mai beneficiez Inca de un an de concediu fara plata din 1 sept 2017 pana la 1 sept 2018?Cum ar trebui sa procedez? Va multumesc!