avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Activitate nanook61abc

Activitate nanook61abc

Multumesc! Intr-adevar nu am avocat. Incerc sa ma descurc.
Mi s-a respins cererea cu drept de apel de catre judecatoria Timisoara si in solutia pe scurt scrie "Cererea de apel se depune, sub sancţiunea nulităţii, la Judecătoria Timişoara." Pai daca prima instanta a fost judecatoria Timisoara tot la ei depun apelul?
Buna seara! In dosarul pe care il am pe rol(plangere contraventionala) instanta a decis: "Amână pronunţarea în cauză la data de 14.09.2023. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 31.08.2023."
Sa inteleg ca trebuie sa astept data de 14.09 si apoi sa cer un certificat de grefa cu solutia? Sau sa fac cererea pentru certificat acum?
Buna ziua! Ma intereseaza pretul unei consultatii. Sotia tatalui meu a cerut in instanta decaderea din dreptul succesoral.
Multumesc! Astazi am primit adresa prin care sunt instiintat ca sotia tatalui meu a cerut in instanta decaderea mea din dreptul succesoral invocand un act notarial din 2000 prin care isi lasau unul altuia mostenire tot. Daca exista acel act mai are rost sa mergem in instanta? Multumesc frumos!
Buna ziua! Tatal meu a decedat acum 2 ani si nu s-a dezbatut succesiunea. Mentionez ca era casatorit cu o alta persoana decat mama noastra(suntem 3 copii rezultati din casatoria cu mama noastra). Noi am aflat abia acum de decesul lui intrucat nu tinea legatura cu nici unul dintre noi.
Ma intereseaza daca noi, copiii, avem drept de mostenire si participam la masa succesorala si daca da ce trebuie sa facem. Sotia tatalui nostru a refuzat orice discutie cu noi si ea a fost si cauza necomunicarii cu noi.
Multumesc!