avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mi s-a respins cererea cu drept de apel de catre ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mi s-a respins cererea cu drept de apel de catre judecatoria ...

Mi s-a respins cererea cu drept de apel de catre judecatoria Timisoara si in solutia pe scurt scrie "Cererea de apel se depune, sub sancţiunea nulităţii, la Judecătoria Timişoara." Pai daca prima instanta a fost judecatoria Timisoara tot la ei depun apelul?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:14, 15 Septembrie 2023
Dar unde ați fi vrut să depuneți cererea de apel`?
Depuneți la judecătorie iar dosarul va fi trimis la instanta superioara adică la Tribunal.Mie mi se pare ca nu aveți av angajat astfel ca soluția primita și nelămuririle nu ar trebui sa va mire..Dacă aveați av aceste aspecte cădeau în grija lui..
Ultima modificare: Joi, 14 Septembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc! Intr-adevar nu am avocat. Incerc sa ma descurc.
Încercarea moarte nu are ..dar nici șanse de reușită prea mari ținând cont de soluția de la fond.Succes..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare aurel_vl aurel_vl Am si eu o rugaminte la Dvs ! cu un raspuns Am un dosar de contestatie la executare in care trebuia sa achit anumite cheltuieli de judecata eu ... (vezi toată discuția)
Succsesiune elion elion Buna ziua, Am depus la judecatoria Targoviste un dosar pt. a dezbate mostenirea de pe urma bunicilor ( mentionez ca mama a decedat iar eu sunt ... (vezi toată discuția)
Unde pot depune cererea de recurs? Rusescu_Ionel Rusescu_Ionel Am pierdut procesul de anulare act administrativ la tribunal si vreau sa stiu unde se depune cererea de recurs . Multumesc anticpat! (vezi toată discuția)