avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Unde pot depune cererea de recurs?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Unde pot depune cererea de recurs?

Am pierdut procesul de anulare act administrativ la tribunal si vreau sa stiu unde se depune cererea de recurs . Multumesc anticpat!
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 11:36, 7 Februarie 2011
la instanta care va respins cererea de anulare a actului, aceasta din urma fiind competenta de a trimite recursul dvs instantei care il va solutiona.
LA instanta care a pronuntat hotararea.Aveti grija la termenul in care trebuie sa dpuneti recursul motivat.(mai nou, puteti depune si la Curtea de Apel, dar sfatul meu este sa-l depuneti la Tribunal, acestia urmand a-l transmite impreuna cu dosarul la Curtea de Apel.)

succes
av. Ileana Schwarz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pentru refugiati Ovidiu Cristea Ovidiu Cristea am si eu o problema legata de un dosar pentru pensie de refugiaticare pana la urma a fost respins de casa de pensii cu toate ca eu am toate actele impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Necomunicare intampinare natyca natyca Am si eu o speta...am chemat in judecata, la Tribunal, in contencios o institutie....la primul termen de judecata m-am prezentat personal neavand angajat ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare - competenta Micaly Micaly Buna ziua A fost formulata contestatie in anulare (si introdusa legal la instanta care a pronuntat decizia) atat [b]impotriva deciziei[/b] cat si ... (vezi toată discuția)