avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succsesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succsesiune

Buna ziua,
Am depus la judecatoria Targoviste un dosar pt. a dezbate mostenirea de pe urma bunicilor ( mentionez ca mama a decedat iar eu sunt mostenitoare),am facut toate demersurile prin mediere insa aceastea fara rezultat din partea unor veri care nu au venit, de aceea am recurs la tribunal.Mi s-a cerut toate actele, unele nu am putut sa le obtin de la Primarie intracat acestia dupa moartea bunici acestia au scoasa de pe rol si nu a vrut sa-mi de-a certificat fiscal cu casa si terenul intrucat nu mai exista inregistrata.(unchiul meu pana sa moara a facut acte de vanzare la unul din copiii fara a dezbate succesiunea de pe urma bunicilor si de accea nu mai exista rol) Tribunalul Targoviaste mi-a respuns cererea pe motiv ca este "infoma" ,pt. cu nu am putut depune certificatul fiscal pt. casa intrucat acestea nu mai exista. Ce se poate face impotriva primariei.
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 09:34, 16 Decembrie 2014
pai daca nu exista cum sa primiti certificat fiscal? mergeti la un specialist sa vada actele pe care le aveti si ce putei face, asa pe oarbe....nu prea va putem da sfaturi care sa va si ajute....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat pentru intrarea in posesie Lucian_Stroe Lucian_Stroe O sa incerc sa explic despre ce este vorba cat se poate de succint si de clar, in speranta ca voi reusi sa ma fac inteles si sa obtin lamuririle ... (vezi toată discuția)
Trebuie act de deces? koko2010 koko2010 Cum se procedeaza in cazul dezbaterii unei succesiuni in urmatoarea situatie: persoana decedata era in varsta( in jur de 80 ani) si nu a avut copii sau frati. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,soția mea a avut un unchi care nu are urmași deoarece ... tolomeidaniel tolomeidaniel Buna ziua,soția mea a avut un unchi care nu are urmași deoarece a avut 2 fete bolnave care au murit dar pana sa moara acestea au fost îngrijite de o femeie ... (vezi toată discuția)