In anul 2016-2017, am avut calitatea de student la o anumita facultate. Am platit prima transa de X lei, dar nu am frecventat facultatea deloc, din motive personale. Sunt obligat din punct de vedere legal, daca am decizia prin care am fost exmatriculat, sa complectez: fisa de lichidare, pentru eliberarea diplomei de bacalaureat? Am fost amenintat, ca dupa ce o sa complectez, fisa de lichidare, universitatea o sa ma dea in judecata...pentru recuperarea ``datoriei``, banilor pentru tot anul universitar. Nu am beneficiat, de nici un serviciu pe care eu l-am platit. Nu mi se pare corect, sa platesc niste servicii pentru care eu nu am beneficiat.
Ca să vă dacă am înteles...Acest lucru înseamnă că stimulentul de insertie mi se poate acorda simultan, în timp ce sotia este beneficiază și ea de CCC?
Au spus că dacă eu revin la locul de muncă, depun o cerere prin care renunt la dreptul de beneficiar.
Sotia poate intra in CCC, dar daca vrea sa obtină stimulentul de insertie trebuie să se intoarcă când fetita împlinește 1 an si 10 luni la locul de muncă.
Am întrebat dacă eu nu pot beneficia de stimulentul de insertie?
A spus că nu, pentru că la data aceea când împlinește copilul 1 si 10 luni, sotia v-a fii beneficiarul CCC. Am inteles de aici, ca doar ultimul beneficiar al ccc, ar putea obtine stimulentul de insertie.
Bună ziua! Dacă până în prezent beneficiez de concediu de creștere copil în calitatea de tată și sot...pot sa renunt la dreptul meu si sa revin la locul de munca mai repede? și pănă când împlinește copilul vârsta de 2 ani să beneficieze mama de concediu de creștere copil? Mentionez că și sotia are venit net realizat in ultimile 12 luni, anterioare nasterii copilului. Dacă da...care dintre noi v-a putea beneficia de stimulentul de insertie?