Sunt in curs de mutare intr-un cartier de blocuri noi si mi s-a adus la cunoștință de catre administratia blocului ca trebuie sa semnez statutul asociatiei de locatari, dar nu am primit documentele ca sa le citesc si eu nu sunt de acord sa semnez fara sa citesc acest statut. Va rog sa-mi spuneti daca este legala aceasta procedura a administratiei, fara sa citesc ce scrie in acel statut.
Buna ziua! Am si eu o intrebare...M am mutat de curand intrun bloc nou.Am infiintat recent si asociatia de proprietari. Problema este, ca unul din vecini,a dat in judecata dezvoltatorul si asociatia de proprietari pentru niste lucrari care i au adus prejudicii imobilului unde locuieste. Mentionez ca dezvoltatorul nu a facut predarea blocului catre asociatie. As dori sa stiu daca suntem raspunzatori,ca asociatie, in fata legii. Multumesc.
Am incercat pe cale amiabila sa obtin o suma de la sot,inconditiile cand eu am o pensie de 1100 iar el un venit de aprox.2100 euro net. A fost de acord doar cu suma de 1200 ron. Mentionez ca sunt parte nevinovata, iar sotul vrea la 60 ani sa traiasca alta viata.in caz ca cere partaj pa apt. Poate sa puna conditii de parasirea locuintei ? Multumesc.