Buna ziua . La cat timp de la contestatie ati primit raspuns . Si eu am depus contestatie la INEMRCM Bucuresti in data de 3 aprilie 2017 si am vrut sa stiu cam cat dureaza pana cand primesc raspuns ,multumesc .
Buna ziua De la ce comisie ati primit decizia cu precizarea cs sunteti apt de munca ,de la INEMRCM Bucurestii s-au Iasi .Am inteles ca ati depus contestatia la Iasi si v-a venit negativ ,dupa cat timp de la contestatie ati primit raspuns ? Sotul meu a fost chemat la Bucuresti si tot acolo am depus contestatia in data de 3 mai 2017 ,acum asteptam sa il cheme din nou la INEMRCM Bucuresti pentru o noua evaluare in urma contestatiei depusa .
Buna ,si sotul meu se afla in aceeasi situatie ,In data de 25 aprilie 2017 a fost chemat la INEMRCM Bucuresti, in urma unor investigatii superficiale i-a fost taiata pensia cu specificatia ca este apt de munca . Ce se poate face pe viitor ,am inteles ca se depune o contestatie in termen de 30 de zile .Multumesc !
Buna seara . As vrea sa imi raspunda cineva care sa mai confruntat cu un caz asemanator . Daca a facut contestatie si a avut castig de cauza . Multumesc !
Sotul meu a fost chemat la comisia de expertiza a capacitatii de munca Bucuresti ,fiind pensionat pe caz de boala in 15 ianuarie 2016 in gradul 2 de invaliditate , in urma investigatiilor superficiale i-a fost taiata pensia cu specificatia ca este apt de munca . El are 2 hernii de disc cervicale ,o hd lombara partea stanga si in partea dreapta a fost operat in data de 27 aprilie 2015 .Cu toate documentele in fata medicul a zis ca cervical nu are nimic si culmea pe iesirea din spital de la institut scrie ca a fost operat in anul 2010 partea stanga ,deci ei l-au operat pe hartie spunand ca nu mai are nimic la coloana . Ce putem sa facem pe viitor ,decizia este din data de 27 aprilie 2017 ,unde se depune contestatia ,va multumesc si astept raspuns!