Multumesc pentru raspuns! Este vorba de o persoana care colecteaza incasarile obtinute de o firma care nu detine facturi pentru marfa comercializata si nu elibereaza facturi decat in foarte mica masura. Patronul ridica acesti bani o data pe luna sau la doua luni. Persoana care "adaposteste" acesti bani nu are nicio functie/post in aceasta firma.
Buna ziua! Care sunt consecintele juridice in cazul in care, aproape zilnic, se introduce in Romania marfa din Bulgaria fara documente justificative. Acest fapt se realizeaza in complicitate cu cei de la Vama. Multumesc anticipat!
Buna ziua! As vrea sa stiu daca este legal sa detii in locuinta personala sume foarte mari de bani fara o justificare legala si care sunt consecintele acestui fapt? Multumesc anticipat!
Buna ziua! In februarie 2012 m-am angajat la un SRL unde am semnat un contract de munca cu o durata de lucru de 8ore/zi. In iunie 2014 am plecat prin demisie de la acest SRL si am solicitat un Revisal in care am constatat ca mi se declarase contractul de munca cu durata de 2ore/zi. In iulie 2014 m-am reangajat la un alt SRL la care lucrez si in prezent unde, la fel, am semnat un contract de munca pe o durata de 8ore/zi. Am solicitat o situatie Anaf-ului din care a reiesit ca mi s-a declarat contractul de munca pe o durata de 2ore respectiv 4 ore/zi. Cum pot sa-mi recuperez vechimea reala (am 47 ani) si ce risca angajatorii celor doua SRL-uri? Multumesc anticipat!