avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Introducerea frecventa de marfa din Bulgaria fara ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Introducerea frecventa de marfa din Bulgaria fara documente justificative;

Buna ziua! Care sunt consecintele juridice in cazul in care, aproape zilnic, se introduce in Romania marfa din Bulgaria fara documente justificative. Acest fapt se realizeaza in complicitate cu cei de la Vama. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Incorecttudine la vama siret si nu numai... Miguele Miguele De cand am intrat intr-un proiect de parteneriat cultural cu o societate culturala din Cernauti, fiind nevoit sa ma deplasez destul de des in Cernauti, am ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar albertina elena albertina elena Buna ziua, Am o mare rugaminte si este f. ,f. urgent. Firma mea importa marfa din italia. De curand am primit o cerere de la o firma din romania care doreste ... (vezi toată discuția)
Dhl refuza sa prezinte de 3 saptamani documentele in vama propolis propolis Salutare, Am 5 colete expediate din China in Romania prin DHL pe persoana juridica. De aproape 3 saptamani au ajuns in Bucuresti, am furnizat toate ... (vezi toată discuția)